Referenties

Ja, het was heel plezierig om door jou begeleid te worden. Niet alleen de ideeën en handvatten voor gewichtsvermindering, zijn waardevol, vooral de strakke coaching die nodig is voor gedragsverandering bleek waardevol. We zitten tenslotte allemaal, de een  meer dan de ander, ‘gevangen’ in onze gewoontes.  Johan


Ik heb heel goede ervaringen met de consulten bij Gerdi. Ze luistert heel goed en vraagt door bij onduidelijkheden. Ze laat gericht onderzoek doen, voor het starten van de behandeling. De meegegeven informatie en aanbevolen literatuur werken ondersteunend en inspirerend!  R.


Helen Blok – Ik heb Gerdi ervaren als een fijne, betrouwbare vrouw en gedreven therapeut met een professionele aanpak.  Na mijn intake had ik diverse (skype) consulten waarin wij bespraken waar ik op dat moment stond. Hierin kwam ze met goede suggesties om weer in balans te kunnen komen. Mede dankzij haar heb ik meer kwaliteit van leven gekregen!


Silvia – Ik heb veel gehad aan de consulten van Gerdi. Ze heeft veel deskundigheid in huis en weet dit goed over te brengen. Daarna ontving ik altijd nog een grondig schriftelijk verslag,
dan kon ik het nog eens nalezen. Heel handig.


D. – Een transparante en open benadering, samen onderzoeken wat er aan de hand is en wat werkt, levert mij meer energie, rust in de darmen en een meer fit gevoel op.  Goede tips, ondersteuning op maat en aandacht voor wat nodig is zonder poespas, sluit goed bij mij aan.